Busfabriken "Bilder"

 
Nu klättrar vi upp så långt vi kan för att åka ner igen. :)

"Vulkanen"

Oj vad det sprutar bollar i luften!!

Nu spelar vi lite boll med Ida

Så avslutar vi detta inlägg i bollhavet. :)

Busigt och tjurigt!!

Jaha då har det gått och blivit helgens mittpunkt också.
Igår var vi på busfabriken näst intill hela dagen och tjoade runt med Alice. Roligt för henne att få busa av sig riktigt ordentligt. Hennes farmor och min morbrors barn var också med och lekte. Bilder från det kommer i ett annat inlägg. Väljer bara ut dom roligare bilderna då Malin tog över 100 kort. :)

Ikväll blir det att kolla på Melodifestivalen och senare hämta Malins pappa i Mjölby då han har haft sig en liten minisemester. :) Får väl se om jag klarar hålla ögonen öppna tills ikväll när det är dags för jag är då helt slut i kroppen efter igår. Tror att jag var mins 20 gånger tröttare än Alice igår. Jag har träningsverk i både armarna och benen.
Alice har ju också varit lite kinkig och sur idag. Vet inte om hon kanske bara är lite allmänt trött eller att hon håller på att få tänder. Hon har ju också börjat trotsa riktigt ordentligt. Visar helt och hållet vad hon tycker om och inte om man säger så.

Hej svejjs!

Busdagen!!

Nu har jag haft en dags paus från mitt bloggande iallafall för att försöka hitta lite motivation till det igen.
Igår höll vi på att möblera om i våra sovrum och Alice rum. Tyckte själv att det blev väldigt bra.
Allt blev mycket rymligare så som jag ville ha det. Och det blev ju även grovstädat. Ganska bra att möblera om för då kan man passa på att komma åt överallt där man inte gjort det tidigare.



Idag ska vi iväg till Busfabriken och busa av oss lite nu för allt tid Alice har varit sjuk. Hoppas att hon får riktigt roligt. Vi blir nog kvar ett bra tag där. Så tänkte vi även att vi skulle passa på att träffa Alice framor där inne i Linköping när vi väl är där. Hon skulle vara med på Busfabriken så hon kan få umgås lite med henne för det blir inte allt för ofta.

Dåligt med bloggande!!

Idag har det varit lite snålt med bloggande för min del. Dels Pga att jag har varit i Linköping näst intill hela dagen. Har varit där coh skrivit två teoriprov till min taxilicens. Klara ett av dom iallafall.. Inte så illa pinkat, men jag kände nästan lite att efter det första så blev man lite okoncentrerad och ville mest därifrån.
Nästa vecka blir det uppkörning så det hoppas jag också ska gå bra. Har ju redan körkort så det borde ju inte vara något problem att köra upp igen. :)
När jag kom hem runt halv fyra så blev det lite käk. Och sen for jag iväg till Maxi och köpte lite gott till ikväll. Skyller på att det är lill lördag idag.. ;) Ikväll blir det att titta på Arga snickarn och Greys Anatomy igen.

Ha en riktigt nice Lill lördag. ;)

Tuesday night!!

Kvällen kommer lika fort som den försvinner ibland tycker jag.. Idag har vi varit iväg till BVC och det gick kanon bra.. Hon tyckte att Alice pratade lika mycket som dom kan vid 18 månaders ålder.:) så det är ju bra iallafall.. Sen for vi iväg och köpte en dammsugare. Kanonbra var den. Världens tystaste ska det vara så skönt det också. :)
Ikväll blir det till att glo på Andra Avenyn.

Imorgon bitti blir det att fara in till Linköping och göra mina första två uppskrivningar av tre för taxilicens. Sen har jag även en uppkörning inbokad så det får man väl hoppas att man ska klara. har man klarat av att ta körkort så ska väl detta också gå bra. :)
Fy för att vara i linköping först 10.45 för att sitta i en timma och göra en uppskrivning och sen sitta och vänta i en timma för att sen skriva ett prov till 13.00 i två timmar. Kan ju lätt bli lite långdraget med det hela.
Hoppas att man klarar det första provet för annars kan det ju lätt bli att man tappar fokus till det andra.

See You Tomorrow


Segt!!

Sitter här vid datorn och glor runt lite och det finns ingenting att göra tycker jag.. Väntar på att få fara upp med Alice till BVC så vi får mäta och väga henne. Ska blir lite roligt och se för det var ju ett tag sen man var där.
Har även slagit på 2:an på tv:n och sitter och glor på förlovningen på victoria och Daniel. Men men vi får väl se om det kanske kan bli något mer inlägg sen. :)
Trevligt fortsatt Tisdag!!

Busunge!!

 
Och idag har Alice bara hållt på och busat precis hela dagen. Har det inte varit för att hon ska spring runt i soffa hela tiden så ska hon springa runt och släcka precis överallt.
Ett riktigt litet bustroll har hon varit idag.

Nu är det kväller igen och ikväll blir det att titta på Familjen annorlunda återigen.
Man blir helt tagen av det, förstår verkligen inte hur dom klarar av allt. Förstå bara att åka och handla, och försöka hålla reda på alla i affären. Jag förstår bara inte.

Ha en fin kväll och sov så sött!!


Ett helt år!!<3

Så där då har det redan gått ett helt år sen jag och Malin gifte oss. Det bästa året av hela mitt liv. Finns inget så fantastiskt som att vara gift med Malin. Hon är världens bästa fru, även min bästa vän som vet allt om mig. Jag har inte en enda hemlighet för henne, jag kan berätta allt för henne och jag litar på henne fullt ut. Året har gått hur fort som helst. Förstår inte fördet känns ju som igår vi gifte oss. Våran bröllopsdag var min lyckligaste stund jag upplevt förutom när Alice kom.
Ett år är bara början på alla år som vi kommer vara gifta.
Vårat förhållande har flera gånger satts på prov och vi har klarat oss igenom det så nu finns det nog ingenting som kan göra så det tar slut mellan oss.
Malin jag älskar dig<3

Måndag morgon!!

Jag och Alice har suttit hela morgonen och tittat på tv. Varit riktigt trevligt faktiskt. Har även varit iväg och skjutsat Malin till vattengympan så ska väl snart iväg och hämta henne. Sen blir det att uträtta några ärenden på stan. Idag finns det nog en liten större chans att det blir lite pulka åkande. Alice tycker ju att det är så roligt.
Annars idag vet jag fakiskt inte vad det kan bli för planer.

Igår kväll blev det att titta på film med Malin och filmen som valdes blev Seven pounds. Helt klockren film. Helt klart den bästa film jag sett i år iallafall.. Den rekomenderar jag varmt. Man blir helt tagen av den. Man tar verkligen åt sig av den. I början förstår man inte ett dugg men sen i mitten av filmen börjar bitarna falla på plats. Det är en riktig tänkarfilm.
Så det tycker jag absolut ni ska titta på.


Hopp och hej i snön!


Mantorp!!

Då var det dags för det nödvändiga. "handla mat" Blir att åka iväg till Mantorp och handla lite mat. Nu har jag och Malin suttit och skrivit en matplan för 2 veckor framöver så nu är det bara att inhandla det vi behöver för att laga det också.
Tråkigt är det ju men man får se det som en liten familjeutflykt. :)
Det är ju inte varje dag man drar iväg till mantorp.
Får väl se om jag kommer ut ur garaget först för våra så kallade vaktmästare har ju inte plogat på parkeringen så det ska bli lite intressant också. Dom plogar inte ens på gatorna runt husen här inne på gården utan dom bara saltar och åker runt i sina små golfbilar. Dom har ju inte riktigt förstått att när man saltar en decimeter snö så blir det ju bara slask utav allting.
Jaja det var väl det.

Hoppas ni har en mysig söndag!

Söndag morgon!

Då var söndagen här åter igen också.. Tänkte börja lite positivt igen.. Igår skrev jag ju i ett inlägg att det snöade, men efter ett tag så slutade det ju tyvärr. Men sen lite senare på kvällen så började det ordentligt snöa så nu har det kommit ungefär en decimeter till. :) Får väl se hur Alice mår idag om man kanske iallafall kan ta en liten tur med pulkan.
Malin ligger fortfarande och sover efter en rörig natt med Alice. Tycker så synd om Malin som hela nätterna får ta hand om henne. Jag vaknar ju inte tyvärr för jag är inte riktigt så lättväckt.

Igår blev det melodifestivalen och jag kan väl kanske säga att dom rätta banden vann. Alice var vaken under hela melodifestivalen och sprang runt och tjoade hela tiden. Dansa tyckte hon också var väldigt roligt. Det finns en film på Alice när hon dansar som en tok och den ligger på Malins sida.
Nej nu ska jag väl ta och försöka underhålla våran tjuriga dotter lite.

Trevlig Morgon på er alla


Saturday night!!

Snön har slutat att ramla ner och det blev inte så mycket som jag hoppats på :(
Malin står och slår mig i huvudet och säger att jag är dum och för hon tycker inte det ska komma någon mer snö.
Men jag vill ha det :) För Alice skull iallafall. Lättare att hitta på något med henne då än att det är kallt och ingen snö för då finns det ju inte ett smack att göra.

Dagen rör sig mot matdags också och idag blir det varma mackor i ugnen.
Ibland så måste man få slappa till det istället för att stå timmar framför spisen.
Visst varma mackor kanske inte är någon "riktig" mat men gott är det iallafall och det är ju ändå lördag. Helger tycker jag inte man ska stå timmar framför spisen. Helgen ska man rå om sin familj och njuta av tiden tillsammans.
Så därför blir det som sagt varma mackor. :D Fixa iordning tar bara ett par minuter, sen sköter ju ugnen ändå resten av matlagningen.

Have a nice saturday night.


Dags igen!!

Då var det väl kanske dags för ett inlägg igen. Det har verkligen bivit snålt med inlägg nu dom senaste dagarna. Vet inte varför har bara inte haft tid eller något speciellt att blogga om.
Har iallafall varit iväg till stan där man brände pengar som vanligt. Köpte stöd gördel till Malin. Hårfärg till henne och lite småplock.

Dagens fundering.
Varför är allt som handlar om graviditet eller barn så förbannat dyrt?
Är det för att dom ska kunna klämma ur så mycket pengar som möjligt på kunderna pågrund av att man måste ha sakerna eller vad handlar det om?
Jag har inte riktigt förstått mig på det. Ska man ha en liten sked till ungen så kostar dom ju minst 30 kr. Enligt mig så har jag nog inte under Alice tid på snart 2 år hittat något som är speciellt billigt till barn.
Se på barnvagnar. Inte är dom speciellt billiga. Varför? Jo för att man måste ha en.
Bilbarnstol? Nej inte billigt det heller. Varför? jo för att man måste ha en.
Ja ni förstår vad jag försöker komma fram till.

Och något trevligare idag då.:) DET SNÖAR IGEN.
tjohoo vad kul. Hoppas på att medicinen biter på Alice så vi kan hoppa ut i snön som vi gjorde förr.

Trevlig dag på er alla!

Fredag kväll!!

Så var helgen här igen. Ikväll blir det tv tittande för full hals. Fast egentligen vet jag inte om det är något att titta på.
Idag har dagen varit lika lugnt som resten av veckan. Varit iväg till sjukhuset igen med Alice, där dom ÄNTLIGEN kunde konstatera att hon har öroninflammation. Så vi fick penicillin till henne, så nu får vi hoppas att det kan gå över så vi kan vara ute igen och leka för full hals. Det var länge sen nu känns det som. Tråkigt för hennes del också att bara sitta hemma. Finns ju inte så mycket man kan hitta på.

Har reagerat på att det är "relativt" många som läser min blogg efter bara en veckas bloggande.
Missförstå mig inte nu utan jag tycker det är JÄTTE roligt att jag har fått sådan bra respons men skulle vara roligt att veta vilka som läser den, för det är väldigt dåligt med kommentarer. Så släng gärna in en kommentar till mig så kan jag kanske också läsa eran blogg och veta vilka ni är. :)

Trevlig fortsatt fredagskväll.

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Alicesmamma & Camilla.

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Andreas

2. Ett ord på fyra bokstäver: Arga

3. Flicknamn: Alva

4. Pojknamn: Alvin

5. Yrke: Apskötare

6. Färg: Asblå

7. Klädesplagg: Akryltröja

8. Mat: Agnelotti

9. Sak i badrummet: Avloppsrening

10. Plats/stad: Askersund

11. En orsak att vara sen: Arg fru

12. Något man skriker: Aaaaaj

13. Film: Addicted To Love

14. Något man dricker: Arla mjölk

15. Band: Aerosmith

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Alevägen

18. Bil: Audi

19. Sång: All out of love

Jag utmanar: Som att jag inte vet vilka som läser min blogg så utmanar jag alla som läser den. :)

Under construction!!!









Så där då har man varit hos tatueraren i stan och kör lite konturer. Ska tillbaka igen om 3 veckor när det har läkt och fylla i lite färger osv. Ska även göra en svala på undersidan av bicepsen. Trodde inte att det skulle bli så stort igår men han bara fortsatte att rita så det blev inte så mycket mer än konturer igår för när vi börja bli klara så kom nästa kund.

Det blev dåligt med inlägg igår men jag hade inte lust eller något att blogga om, så då skippa jag de för annars skulle det bara bli en massa trams. Känns inget bra att skriva om jag inte har lust för det. Ska ju inte skriva blogg bara för att skriva för då blir det ju inget roligt att läsa heller.
Alice är inte ett dugg frisk idag heller. Har hostat och gnällt hela natten. Slemhostan hon har haft nu har övergått till torrhosta så hon nästan kräks nu när hon hostar.
Fy tycker så synd om henne. Och definitivt när inte läkaren ens kunde skriva ut lite hostmedicin åt henne för det finns ju inget bevis på att det finns någon som hjälper ansåg han.
Hostan är ju kroppens försvarssystem och slutar man hosta så blir man jättesjuk.
Ibland vet jag inte vad dom tänker med.

Dagens planer är att slappa så mycket som möjligt. Kanske hitta på något med Alice på hennes rum lite.
Har även blivit utmanad av Camilla, men kan ju inte det där hur man gör än så Malin får hjälpa mig senare sen med det.  :)

Ha en bra dag!!

Fullspäckat med kärlek!!

Idag är det inte lika lugnt på schemat som igår måste jag ju säga. Först imorse så for jag iväg till maxi och köpte lite mjölk så vi hade något till frullen. Sen nu vid klockan ett så ska jag iväg till tatueraren. Har ingen aning hur lång tid det tar där. Kan ta allt från 2 timmar till hela dagen. Man vet aldrig när man inte bestämt något utan ritar på fri hand. Är alltid roligast att få en tatuering så för då vet man att det inte finns någon som har exakt likadant. Finns det ju alltid om man tar en färdig bild.
Sen efter det så ska vi iväg och storhandla så vi kan fylla upp kylen. :) Sen måste man ju ha mat någon gång också. Idag har jag ingen aning om vad som står på menyn.

Har tänkt lite på det där med kärlek på senare dagar.
Vad vore man utan sin fru egentligen. Mitt liv hade nog bara handlat om sprit och bilar. Innan jag träffade Malin och fick barn och de så hade man egentligen inget liv. Man gick upp på morgonen och var alltid bakfull så man knappt tog sig upp. Sen när det lagt sig så var det alltid dags för fest hos någonstans, om man inte hade en fest själv.
Man satt aldrig hemma och tog hand om sig själv. Man åt aldrig någon mat eller något utan dom pengarna gick alltid till öl eller något liknande.
Nu för tiden så kommer jag inte ens ihåg när jag sist var ute och festade. Man äter alltid regelbundet och tar iallafall hand om sig själv lite. Tänker man efter så kan kärlek verkligen rädda ens liv. Och inte minst sagt att få barn är verkligen en räddning också.
Kärlek är något riktigt fint som man verkligen ska vara rädd om.
Folk försökte förr att få mitt och Malins förhållande att spricka. Men riktig kärlek förstörs inte av lite skitsnack eller lögner. Huvudsaken är att man litar på sin partner.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan min Malin iallafall.
Var rädda om varandra.

Hej så länge!!

Slöfock!!

Jaha dagens mitt har passerat, och vi beger oss mot kvällningen. Har inte varit så aktiv i dag utan har bara tagit det väldigt lugnt. Alice är fortfarande sjuk och då är det ju ingen ide' att ens tänka tanken på att försöka hitta på något. Hon bara hostar och hostar. Visserligen får hon upp slemmet men  jobbigt och tråkigt att gå runt och hosta hela dagarna. Det är ju om inte annat väldigt ansträngande för henne.Tycker så synd om det lille trollet. 16 månader blir hon idag också så lite synd tycker man ju om henne.
 
Precis kastat i oss lite mat, och har ju inte skrivit på hela dagen så jag tänkte passa på att skriva lite medans Malin och Alice myser i soffan.
På dagens matsedel så blev det Korvstroganoff med ris!
Smaka kungligt gott. "Malin som lagat" ;D
Mjölken tog tyvärr slut :O så direkt när man pallrat sig upp ur sängen blir det att åka till Maxi o köpa så man har något att dricka till frukosten.

Ikväll blir det lika lugnt som resten av dagen har varit, det blir att bänka sig framför tv:n och kolla på
Arga snickarn och Greys anatomy.


God Morgon!!

God Morgon alla glada läsare. Inatt verkar det som inte Alice har varit allt för jobbig iallafall.. Jag har sovit som en stock. :) Men Malin verkar inte ha sovit så bra för nu ligger hon och drar sig i sängen istället. Så nu har Alice fått lite frukost och sitter o tittar på tv.

Idag finns det absolut inga speciella planer på att göra något. Idag blir nog nästan lugnare än igår. Försöka hitta på något med Alice bara.

 Har  funderat och funderat på om jag skulle ha nåt med "Dagens" men har inte kommit på någon vettig ide'.  Finns ju inget krav på att jag ska ha något sådant men tycker det är ganska kul och se vad andra bloggare har för något så då tänke jag att det kanske är kul för läsarna av min blogg att också se något liknande!
Vill ju bara inte känna att jag härmar någon.Alla vill ju gärna ha sitt eget.
Nej nu ska jag ta och sätta mig och titta på Jerry Springer och alla trailer trash folk som hoppar runt med alla andra förutom sin partner..
Trevlig förmiddag så dyker jag upp senare..:)

Och så var det kväll åter igen!!



Och helt plötsligt från det blå så var det kväll igen. Känns som dagarna bara ramlar förbi.
Idag har vi inte gjort så mycket speciellt, har bara varit hemma förutom trippen till sjukan förrut annars har vi inte varit utanför dörren idag.
Det är faktiskt ganska skönt det också ibland.

Jaha och suttit vid datorn har man ju också hunnit med idag.
 Suttit och kollat lite tatueringsmotiv på nätet men har inte hittat något intressant. Tatueraren ska visserligen frihandsrita på mig men man vill ju ha samma tema på hela armen så det inte bara blir som en tågvagn med massa olika plotter för det kan jag ju inte påstå är så speciellt snyggt.

Har också fått min allra första award här på bloggen, visserligen från min fru men ändå. Alltid kul att få uppskattning. :)
Nej nu ska jag ta och bege mig mot tv:n där Malin redan har varit snabb och bänkat sig.
Sen får jag nog ta natten så det kan bli en tidig kväll för en gångs skull.
Hoppas ni sover så gott!!!




Funderingar!

Har varit iväg med Malin till doktorn och dom är ju som dom brukar. Ibland kan man börja fundera om dom har lön av hur många patienter dom klarar av på dagarna. Man får alltid sitta och vänta och sen när man väl får komma in i ett rum så får man ju vänta där också. Sen när läkarn väl kommer så lyssnar han aldrig på vad man har att säga eller hur man känner sig. Läkarn har alltid rätt,sätter alltid den lättaste diagnosen han kommer på och sen skiter han oftast i hur det går sen.
Nej fy på läkarvården i Sverige.

Nu dankas det matdags igen och på dagens meny står det Pastapytt!

Trevlig eftermiddag på er!!

Lugnt igen!

Ja som rubriken lyder så är det väldigt lugnt här hemma nu. Har precis gått in och lagt Alice så hon sover middag. Får väl se hur länge hon bestämmer sig för att sova idag. Tyvärr så är det aldrig lika länge som jag och Malin tycker att hon ska!
Idag har det inte hänt så mycket än så länge vi har bara tagit det lugnt. Har bara busat lite med lilltjejen och tittat på tv. Men nu mitt på dagen så finns det ju aldrig något att titta på. Men Malin har hittat något annat som är viktigare än tv:n på dagarna så som att nu sitter hon och flötar så gott hon kan istället. ;)
Idag verkar det som hostan har lagt sig lite för Alice så att det känns ju skönt att det är på rätt köl.Får väl se om det kanske kan bli en lite utflykt sen till pulkabacken.
Ska ju även iväg till sjukan med Malin då hon har fått svårt att andas som hon ska och så har hon sådan svår huvudvärk.
Så får hoppas att allt gå väl där så det inte är något allvarligt fel på henne så hon kanske måste bli inlagd. Det skulle nog vara min värsta mardröm att hon skulle vara tvungen att vara borta tills nästa bäbis kommer. inte få sova i samma säng som sin fru varje natt. Och om inte det vore nog så måste man ju även vakna upp själv utan henne vid sin sida på morgonen. Nej blä så får det inte bli.
Nej nu ska jag ta mig en titt lite på internet på olika motiv på tatueringar för på torsdag bär det av mot våran lokala tatuerare i stan, för att bygga på min "snart" heltäckta vänsterarm. :D


Ha det bra.

God Morgon!!

Jaha god morgon får man väl säga efter en stormnatt. Alice har hållt igång som en stormvind inatt igen, men det är Malin som har tagit hand om det, men jobbigt ändå när man vaknar av skrik och gnäll. Sen tycker man ju självklart lite synd om Malin som säkert inte har fått sova en blund inatt.
Nog om tråkigheter nu då. Tittar ut igenom fönstret och ser att solen skiner så fint och det är 5 minus grader ute. Jag som trodde våren började komma för ett par veckor sen när det var så varmt och soligt ute och man hörde att dom sett vårtecken så som blommor och dylikt. Men icke, moder natur ville allt vräka ner lite mer snö. Men det är ju bättre att det är kallt och snö än bara kallt och ingen snö ute så man iallafall kan få ha lite roligt med ungarna!
Idag har jag inga planer alls inbokat på schemat så vi får väl se vad som händer. Något roligt måste ju ske får vi hoppas iallafall. :)


Trevlig dag!!

Kväll igen!!

Och så var det åter kväll igen. Dagarna bara springer förbi, man hinner ju inte med så mycket om dagarna känns det som.
Men lite har vi allt hunnit med. Så som att Alice lärt sig ställa sig på saker för att nå det hon vill som ni kan läsa om i Malins blogg. Alice har även lärt sig klättra upp på stolarna nu. Sen har vi väl mest lekt och gjort dom vardagliga sakerna som plocka leksaker överallt och passa på Alice så hon inte hittar på en massa rackartyg.

Nu då när klockan närmar sig 19.00 så blir det att bänka sig framför tv:n o kolla på Miami Ink. Och sen vid 20.00 så får man ju inte missa familjen annorlunda. Man klagar ibland att man inte hinner med en unge så jag förstår verkligen inte hur dom hinner med alla deras. Jag personligen skulle aldrig klara av den skocken av får som springer runt fötterna hela dagarna där hemma.
Hoppas ni får en trevlig kväll..



Mat!!

Nu efter allt lek och stojj här hemma så har de äntligen blivit dags för maten här hemma!
Känns alltid lika tråkigt och stå o laga maten men det är ju alltid lika gott att äta den. ;)
Både jag och malin känner att det kan vara dags för det nu för nu har Alice vaknat och springer runt överallt och gör precis allt här hemma som hon inte får, ibland så kan man börja fundera om ungarna gör allt bara för dom inte får det och prova hur långt dom kan tänja på gränserna.
Nog om det. Nu är det matdags.  :)
Ha det bra!


Lektajm!!


Lite från dagens upptåg som vi hitta på!
Alice fick ju ett kex så hon kunde ju inte lägga ifrån sig det utan satte sig så glatt på sin bil och åt sitt kex samtidigt som hon skulle brumma runt överallt!


Alice har nog också tankar angående bloggandet!
Vem vet, snart kanske hon sitter här och skriver :)

                                                                     

Vilostund!

Nu när Malin har varit iväg på sin vattengympa så har ju jag och Alice varit hemma själva en stund. Så medans jag satt vid datorn en sväng förut så satte sig Alice i mitt knä och tittade på tv "trodde" jag. Men hon somna istället så det fick bli en liten vilostund i soffan tills mamma kom hem. Så i en timma har hon sovit på magen min nu och är som en ny människa. Visserligen sjuk fortfarande men på 100% bättre humör än tidigare imorse!
Så nu ska det bli lite lek hemma så får vi se, det kanske dyker upp lite bilder sen. :)

Vad roligt!

Kände att jag kanske ska börja med något positivt idag också så man inte går runt och är deppig hela dagen. ;)
Var inne på Lattepappans blogg en sväng och fick se att han rekomenderar mig på hans sida och det känns väldigt roligt att man blir uppskattad så här första dagen med sitt bloggande.
Är bara lite orolig att det kan bli att man "härmar" Malin för mycket så att det blir som att läsa om två saker om igen. Men ska försöka skriva ur mitt perspektiv på allt och det kan ju bli lite allt möjligt som dyker upp. :)

Har sett att nästan alla bloggare har något med "Dagens" Så jag har funderingar på om jag också kanske skulle börja med det. Men man vill ju inte ha något som alla andra har utan något eget. Ska ta mig en rejäl funderare på det iallafall..
Kom gärna med förslag om vad ni tycker.:)
Hörs sen!

Vilken natt!

Ojj ojj vilken natt det har varit. Alice har vaknat hela natten och gnällt och hostat. Så nu har det blivit dags för henne att bli sjuk  igen, precis lagom till hon hann och bli frisk känns det som. Så dagis var inte på tal idag så hon får sitta hemma med mig medans Malin är på vattengympa. När Malin ringde och sjukanmälde henne så sa dom att dom har haft flera barn med influensa, så de får vi väl hoppas att hon inte får iallafall.
Jag hoppas inte att Alice blivit smittad av mig heller då jag har känt mig lite krasslig dom senaste dagarna. Jag har haft som ett rivjärn i halsen känns det som och urssh det är inget skönt. Så får hoppas att inte Alice får så för då blir det nog ingen sömn på flera nätter.

Äntligen kväll!

Jahopp och då var det äntligen kväll och lite lugn o ro. Gick in med Alice vid 19.20 och hon somna som en stock. Skönt med lite föräldra tid också så man kan ge varandra den tiden man behöver utan att en lite unge klättrar och ska vara i centrum. Inte för att jag inte vill ha Alice uppe men man uppskattar verkligen tiden man får ha ifred med varandra.
Imorgon blir det en tidig morgon. Iväg med Alice till dagis och sen skjutsa Malin till vattengympan som hon tyckte var så kul. Och det är roligt för henne att hitta på något också och inte bara behöva titta på när alla andra har kul. Man blir ju ganska begränsad som gravid har jag kommit på. Jag måste ge en eloge till alla gravida mammor att dom står ut, jag skulle ALDRIG klara av det.

Jaha det var väl det. Sov gott och ha det bra!!

<3



Detta fick jag av min älskling på våran 2 1/2 års dag.
Luktar hur gott som helst.
Kommer att brukas ordentligt.

Badet!!



Alltid lika kul att vara i badet!!

Vem är jag?

Jaha då kom jag på det att ni som läser kanske vill veta lite om mig innan ni börjar läsa om mina vardags bravader här hemma.
Kan ju börja med att jag heter då Andreas Håkansson, jag är 21 år och bor i en lägenhet i Motala med min fru Malin "Alicesmamma.blogg.se" och min dotter. Men snart är det påökning för vi väntar en liten trollunge till i Maj.
Mina vardagssysslor brukar handla om att försöka umgås så mycket som möjligt med min dotter och fantastiska fru. Vi brukar försöka hitta på så mycket som möjligt, mest för våran dotters skull. Kan vara allt från dagsresor till olika ställen till att bara vara hemma och busa.
Har också ett brinnande intresse för bilar och tatueringar men sådant blir ganska mycket åsidosatt när man har skaffat sig familj. Förstår inte sådana personer som är på jobbet hela veckorna för att sen åka till garaget efter jobbet och även vara där hela helgerna. Enligt min åsikt tycker jag man ska ta vara på varje dag tillsammans med sin familj som om det vore den sista. Ungarna växer ju upp allt för fort för att hålla på med annat.

Jaha det var väl det mesta om mig.

Nu ska jag väl ta och gå in och försöka få min lilla trollunge i badet. :)



Sötnosa!



Tänkte slänga in en bild på min underbara dotter som bara busar hela dagarna. Och här på bilden har hon lyckats få tag på min mobil och tyckte att hon var jätte duktig.
Dock ser hon lite "galen" ut, men lika söt ändå :)

Bloglovin.

Vart medlem på bloglovin.se

Följ min blogg med bloglovin

Hur morgonen har sett ut!!

Dagens morgon har sett ut så att Alice vaknade runt halv nio och Malin var så snäll och gick upp med henne så jag kunde ligga fem minuter extra och dra mig i sängen. Förstår inte hur svårt det ska vara att slita sig upp ur sängen på morgonen. Iallafall sedan så blev det lite frukost och tog det lite lugnt framför tv:n medans malin satt och bloggade som "vanligt" ;)
Sedan har jag och alice struttat runt lite på golvet och jagat varandra runt i lägenheten.
Och nu så sitter man här och skriver sitt första inlägg i bloggen medans Malin tar sig en snabbdush, Alice sitter här på sin bil och käkar kex.
Har funderat på om man kanske skulle ta sig ut en sväng och åka lite pulka med Alice eller iallafall gå ut och få i sig lite luft.
Tack för nu!


Ny blogg!

Jaha då var det väl dags att jag också skaffade mig en blogg. Malin var så snäll och gjorde min ursnygga header och resten av bloggen också BTW..
Så tänkte att jag skulle använda min blogg lika duktigt som hon nu.
Tänkte iallafall att jag skulle blogga om min vardag som pappa till Alice. Så man får se lite hur våran vardag ser ut..
Bilder dyker det nog också upp lite då och då. Hoppas iallafall att ni finner min blogg intressant.
Sen får vi väl se hur många inlägg om dagen det dyker upp. =)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0