Besök!!

Då har man haft besök av elektrikern här. Han har satt in mätare i vårat proppskåp för att mäta och titta om det stämmer att vi förbrukar så mycket el som vattenfall säger. Så hoppas att det är fel på deras mätare för jag har då verkligen inte råd med 2000 i elräkningar.
Elektrikern ringde och sa att han kommer nu så jag öppnade dörren åt honom och då visade det sig att det var grannen. Så det blev mycket tjat och lite arbete för honom. Blir ju lätt så när vi har jämnåriga döttrar, då har man ju oftast ganska mycket att prata om.Men alltid trevligt med besök. ;)

Ska väl snart till att bli lite matlagning och idag har vi Pastapytt på menyn. Har tjatat lite på Malin för att vi ska laga det. Det var inte igår vi åt det och det är så förbannat gott. Tyvärr har ju Malin fått lite avsmak för vissa maträtter nu under graviditeten. Men det är ju sånt man får leva med. Det kommer ju ändå något fint i slutändan.

Ikväll blir det att titta på Sveriges värsta bilförare igen. Klockrent tv program enligt mig iallafall. Det visar ju bara vart Sverige är på väg när man släpper ut sådana iq-befriade människor på vägarna.

Ha de gött!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0