Måndag eftermiddag!

Har precis ätit och varit ute med soporna. Har även hängt upp tvätten och dammsugit lägenheten. Så lite har man allt fått gjort idag. :)
Alice och Malin sitter i soffan och tittar på Myror i Brallan.
Skönt att Alice iallafall tittar på tv:n nu så man kan göra något annat själv än att bara försöka stimulera henne. Inte för att vi inte gör något med henne men det är ju som sagt skönt att hon kan koppla av lite framför den iallafall.
Tiden rinner iväg och snart har Alice fått sig en lillebror.
Ska bli intressant och se hur det ska fungera här hemma med en till, om Alice kommer bli svartsjuk eller om hon kommer tycka det är roligt med en liten.
Blir ju iallafall roligt för henne när han blir äldre då bägge två kan dra nytta av varandra och leka och springa runt.
Det blir ju ändå inte så stor ålderskillnad på dom.
Alice kommer att vara runt 18-19 månader när den lilla kommer.
I sommar blir det väl antagligen så att lillkillen kommer sova mestadels av tiden "förhoppningsvis", så den inte har kolik eller sådant.
I sommar blir det ju iallafall att försöka hitta på så mycket som möjligt då hon verkligen har börjat förstå saker. Blir iallafall Kolmården, åka till värmland till min mormor och morfar.
 Sen ska vi en sväng till Malins mamma och hennes man för att hälsa på i deras nyinköpta 12 meter långa segelbåt.
 Och självklart en massa bad om det nu kan bli något sommarväder.

Nej nu ska jag titta lite på tv och ikväll blir det som vanligt på måndagar Familjen Annorlunda.
Sen vet man ju aldrig om det kanske blir en film också. ;) Beror på om man orkar hålla sig vaken.

Trevlig kväll!!

Inget dagis!!

Det blev som sagt inget dagis för Alice för det började med att hon gnällde ordentligt mycket imorse och sen tog Malin tempen på henne. Och det visade sig att hon hade feber. Så hon fick vara hemma med sin lilla far idag medans Malin var på stan. Var riktigt trevlig att umgås med Alice ändå. Vi har lekt lite på golvet och vi har även ätit en riktigt stor frukost mot vad jag brukar äta. Jag brukar bara slänga i mig en macka sen är det färdigt ungefär. Men idag så lyxade jag till det med macka, juice och flingor. Så nu är jag riktigt mätt. Nu har även Malin kommit hem så ska försöka umgås lite med henne också. Alice vakna efter en halvtimmas middagslur så hon är på "jätte" bra humör just nu. ;)





Trevlig eftermiddag!!


God morgon!

Då har man dragit sig upp ur sängen och tittat lite på tv. Sitter nu och väntar på att Alice ska iväg till dagis en stund, ska faktiskt bli skönt så hon kan få leka av sig ordentligt idag med alla sina kompisar.
Malin ska iväg till stan med Linda en sväng så jag blir själv här hemma. Blir väl att sätta sig och spela lite tv-spel eller något. Kanske slå på någon film och vila lite i soffan. Vet inte vad det är men inatt har jag inte sovit så bra, jag har drömt precis hela natten och vaknat var 5:e minut eller något känns det som.
Nej nu ska jag sätta mig och äta lite frukost.

Trevlig förmiddag!!

Äntligen hemma!!

Så där då har man varit en ganska aktiv far idag också. :)
Först så slängde jag på Alice overallen och åkte iväg till macken för att köpa snus återigen. När vi kom hem igen så var jag ute och gungade lite med Alice och lekte i snön. Sen så gick vi in så hon fick sova lite middag. Ganska skönt och ta igen sig lite under den lilla stund hon sov. Sen så sa vi att vi var tvugna att åka och handla lite men då kom vi överens om att det är mycket bättre och oerhört mycket billigare att åka till City Gross i Mantorp, så det fick bli en tur dit också.
Nu så väntar vi bara på att ugnen ska bli varm så ska vi slänga in våran helt underbara och goda smörgåstårta. Ska bli riktigt gott. Sen blir det att sjunka ner i soffan en stund och titta lite på tv för att sen bada Alice och sysselsätta henne innan nattdags.

Trevlig eftermiddag!!

Söndag morgon!

Då har Alice lyckats få upp mig också för idag. Vi har nu suttit och tittat på Lotta på Bråkmakargatan, Alice tycker verkligen om det, hon sitter som klistrad framför tv:n. Igårkväll så blev det en väldigt lugn kväll för våran del. Vi gick och la Alice vid halv åtta och sen så satte jag och Malin på en film. Marley och jag har jag för mig att den hette. Den var helt kanon bra, den slutade inte lyckligt som alla andra filmer. Man blev verkligen berörd av den så den måste jag verkligen rekomendera.

Igår när jag var ute en sväng med Alice så pratade jag lite med grannen och jag tycker verkligen synd om dom för dom hade haft inbrott i bilen. Dom hade krossat vindrutan, Framrutan och bakrutan för dom och även slitit sönder handsfacket och förstört förarstolen. Men dom hade inte stulit något så förstår inte ide'n med att bara hålla på och förstöra för folk. Tycker det är väldigt synd att inte folk kan låta andras saker vara ifred. Jag har själv haft inbrott i 2 av mina bilar och det känns rent ut sagt förjävligt när man kommer ut på morgonen. Man känner sig riktigt kränkt för det är ju ändå ens privata ägodel som någon annan har varit inne och rotat i. Nej fy inget roligt alls.

Idag så ska jag väl gå ut med Alice lite igen och försöka leka av henne så hon kan få springa av sig allt spring i benen. Får hoppas att granntjejen kanske är ute för dom hade ju så kul ihop sist. Dom är verkligen hur söta som helst när dom sitter och leker med varandra och Alice försöker prata men ingen förstår. :)



Kanonbra film.
5/5

Roligt!

Då har jag och Alice varit iväg till macken och tankat bilen lite och sen for vi iväg till Maxi återigen. Blir att man är där varje dag nästan tycker jag. Inte konstigt att man är ruinerad. ;) Iallafall så var Alice jätteglad hela tiden och gnällde ingenting. Hon brukar alltid trotsa på något sätt när både jag och Malin är med men inte när jag är själv med Alice. Vet faktiskt inte varför men det är ju ändå skönt att hon kan sköta sig när man är själv så man slipper ta både henne och allt man ska ha själv.

Har reagerat lite på sistone att det har blivit lite dåligt med kommentarer i min blogg. Tycker det är lite tråkigt då man alltid tycker kommentarer är som en uppskattning för min blogg. Så hoppas att jag kanske kan få lite kommentarer på något inlägg iallafall. :) Och om ni skriver en kommentar så släng gärna med eran bloggadress så kan jag kanske även läsa eran blogg. Alltid roligt att läsa vad andra skriver och tycker om livet. :)
Nu ska jag iallafall gå in till min underbara helt perfekta fru och äta lite toast så här på lördagen. :)

Trevlig eftermiddag!!

Saturday morning!

Alice tror jag har sovit ganska bra inatt faktiskt för jag har inte vaknat något iallafall. Hon vaknade heller inte förrän klockan 8 imorse så det var också ganska skönt. Det är ju aldrig fel att få sova någon extra timma, man känner sig ju bara mer utvilad.
Idag är det 8+ grader ute så snön blir väl slask så det heter duga nu och då kan man ju inte vara ute för det istället. Känns ju lite tråkigt när det är så här för man kan ju inte riktigt vara ute med Alice så mycket far hon blir ju bara jätteblöt och kall av allt slask. Ändå vill man ju kunna vara ute för att kunna stimulera henne så mycket som möjligt. Man känner sig så dum när man måste vara inomhus hela tiden. Vi har ju granntjejen som Alice tycker jätte mycket om men som sagt så är det ju inget roligt ute dom här dagarna.
Idag vet jag inte riktigt vad som ska hända men det blir nog en väldigt lugn lördag idag. Jag ska iallafall ta tag i rakning idag för jag ser ut som jultomten snart. Annars blir det väl som vanligt, lite mat och allt annat som man måste göra här hemma så som städning med mer.

Trevlig förmiddag!!

Fredag kväll!!

Denna dagen måste jag bara säga har gått riktigt ordentligt segt. har inte hänt alls mycket, jag har bara varit ut ur dörren 2 ggr idag och den ena var för att åka till macken och köpa snus och den andra var för att åka till maxi och handla lite.
Annars har vi bara suttit här hemma och segat. Har inte haft någon ork för något speciellt idag. Snön har yrt utanför precis hela dagen så det har nog kommit upp emot 2 decimeter ungefär. Nu har det äntligen slutat snöa iallafall och plogbilen plogar utanför för fullt. Tror inte att vi har haft så här mycket snö på hela vintern och det är ju lite tråkigt att den måste komma nu när man börjar sakna sommarn riktigt mycket.
Jag har iallafall hunnit bada Alice nu och väntar väl lite på att det är dags för bingen för hennes del så jag och Malin kan få ta det lugnt lite själva.
Ska bli riktigt skönt att bara sjunka ner i soffan och plocka fram colan och allt godis och bara få pusta ut lite. Hoppas bara att Alice kan sova riktigt bra inatt så man kanske kan få vila ut ordentligt inatt också.

Om ni inte redan är trogna läsare av min frus blogg så tycker jag ni ska gå in och läsa hennes recension av ALLA barnvagnar vi har haft. Lite roligt och se alla plus och minus på dom. 

Nej nu ska jag ta mig en titt på tv och njuta av helgens början.

Ha en riktigt trevlig Fredagskväll!!

God förmiddag!!

Det har blivit lite sena inlägg så här om dagarna men på morgonen så känns det inte som att man riktigt har tid. Man måste byta blöja på Alice och få i henne lite välling. Sen är det ju dags för oss att äta frukost och sen har klockan rusat iväg. Och oftast så är det min fru som får sitta vid datorn på morgonen. Blir lugnast så. ;)
Men imorse när vi gick upp så fungerade varken telefonen eller datorn för com hem hade som vanligt problem med något. Men idag kan jag nästan förstå det för det är verkligen snö storm ute. Jag var ute och skulle köpa snus på macken och bilarna låg i 30 Km/h på 70 vägen så det är verkligen inget optimalt reseväder idag. Snön bara yr utanför fönstret. Synd bara att snön är minst 3 månader för sen. Kunde väl ha varit sådant här väder på julafton istället.
Idag har även elektrikern hunnit vara här och tyvärr så kom han fram till att allt stämde. så elen har blivit väldigt dyr nu för tiden tycker jag. Snackade även lite skit med elektrikern då det var våran granne även idag. (grannen som jag och Alice var och lekte med igår) Så trevligt med lite skitsnack faktiskt. inte alltid man har någon annan än Malin att prata med. Inte för att det inte duger att prata med henne men alltid trevligt med lite killsnack ibland också. ;) Jag umgås ju inte så mycket med mina förra vänner då nästan ingen har barn och då blir det ju tyvärr lätt att man glider isär.
Nu ska vi väl ta och försöka ta oss ut till affären och köpa lite helggodis och kanske en öl också. ;)

Trevlig Fredag!!

Bilder från gårdagen!



Dagen började med att vi gick upp och borstade tänderna



Sen for vi iväg mot Finspång

 







Och sen blev det simhallen i Finspång.
Riktigt roligt faktiskt. Väldigt mycket klor bara och lite kallt i vattnet. Men annars så var det riktigt roligt.


Härligt!!

Solen skiner och värmen börjar krypa fram. Iallafall där solen når. ;)
Har varit ute med Alice en sväng, skulle gå ut till baksidan men vi hamnade hos grannen istället. Hans lilla tjej var också ute så då passade vi på så dom fick leka lite. Dom hade jätteroligt ihop. Dom spran runt och kastade boll till varandra. Jag och grannen passade på att bara sitta och snacka av oss lite och njuta av solen. Kan ju vara skönt för Malin att få vara ifred lite och ta igen sig lite medans jag och Alice är ute också.
Hoppas verkligen att snön kan försvinna nu igen så våren kan komma för då ska jag verkligen välkomna den med öppna armar.
Ska väl snart försöka få i oss lite käk här hemma för hungern börjar göra sig påmind nu faktiskt. Vi har tagit upp kötbullar men vi får väl se om det verkligen blir det. Vet inte riktigt om min fru är så sugen på det.
Nu springer till och med Alice runt i sina sommarsandaler här hemma så hon vill nog också ha sommar. :)

Trevligt fortsatt dag!

God morgon!

God morgon mina små. =)
Vaknade vid halv nio imorse och det var faktiskt riktigt skönt. Kanske fick sova lite för länge ändå för nu är man så slö.
Solen skiner riktigt mycket ute idag och det är faktiskt ganska skönt ute fast det är så kallt i luften. Sitter här vid datorn och har balkongdörren öppen så man kan få in lite frisk luft iallafall.. :)
Hoppas snön kan försvinna och det för gott hoppas jag. Skulle vara så himla skönt med sommar nu så det är helt sjukt. Kunna gå ut och leka med Alice utan att bry sig om att vara tvungen att klä på henne hur mycket som helst. kunna åka och bada eller bara åka till Kolmården eller vad som helst. Hur skönt som helst med sommar. Finns inga gränser för vad man kan hitta på då.
Nu ska jag försöka lägga Alice så hon får sova lite middag, för nu börjar hon bli riktigt gnällig här hemma.

Ha en riktigt underbar dag!

What a day!

Nu har det blivit lite paus återigen från bloggandet. Men så svårt att blogga när man varken har tid eller lust för det. Så bättre att göra det när det kommer tillbaka igen.
Idag har vi iallafall varit iväg till Finspång till simhallen där. Och det var riktigt trevligt. Åkt en riktigt stor rutchkana med Alice också. Gick inte så fort så passade på när man väl kan göra något roligt, och det tyckte hon verkligen att det var hon bara gapskrattade hela vägen.
Sen for vi iväg till Alice mormor. Var tvugna att passa på när vi väl var i Finspång. Vi har ju tyvärr ganska långt till både Alice mor och farföräldrar. Så man får passa på när chansen ges att träffa dom. Alice hade riktigt roligt där också. Hon som alltid har varit så rädd för deras hund (Dino). Men idag så sprang mest Alice och jagade den stackarn så han är väl slut efter den turen. Mormor fick till och med puss från Alice när vi skulle därifrån.
Så får väl se om man kanske ska ta och försöka åka dit lite oftare nu när man vet att Alice tycker om att vara där.

Nu ska jag sätta mig i soffan och vara lite social med min fru. Hade velat se matchen mellan Skellefteå och Färjestad nu men tyvärr så gick inte ens matchen att beställa. :( Så jag får inte se när Färjestad slår ut Skellefteå ur slutspelet. Får väl vara nöjd med att dom visar finalmatcherna på 5:an iallafall. :)

Hej så länge!

Bildinlägg från våren (igår)

 
Hur skönt som helst igår verkligen!

Var ju tvungen att åka lite bobbycar också.. :)

Var tog min vår vägen??

Jag förstår ingenting. Igår så var jag och Alice ute på balkongen jättelänge och hon sprang runt där och hade jätteroligt. Jag satt i solstolen och bara njöt av solen och den underbara våren. Sen efter det så stack vi ut lite på gårdenoch var ute över en timma. Jag höll på och dö av värmeslag så jag tog av mig och gick runt i t-shirt. Var verkligen hur skönt som helst. Men idag så är det ju nästan intill snöoväder. :OJag förstår ingenting. Snön lägger sig i gräset återigen och vi som njöt så mycket här hemma att nästan allt hade försvunnit,det var bara småfläckar med snö kvar ju.
Nej fy på detta säger jag bara.

Trevlig dag!

Bildinlägg från dagen

Här är bilbarnstolen vi införskaffade. Och jag fick v'älja färg och valde självklart matchande till bilen. ;)



Trött Alice efter mycket stressande innan vi kom iväg till Linköping! :)



Men när vi väl kom in till Busfabriken var det full fart.

 





Sen blev det ju även Ikea där Alice farmor shoppa loss ordentligt till Alice och den lilla



Alice och lillens små sängar



Det var några bilder från dagens bravader iallafall.
Nu ska jag ta mig till sängen och sussa så gott innan det är dags att gå upp igen och köra iväg dottern till dagis. :)

Sov gott!







Gud vad skönt att vara hemma!

Har varit borta hela dagen. Åkte hemifrån vid 10 och mötte upp min mor på Busfabriken. Och var där till ungefär 12 tiden sen så åkte vi iväg till Ikano och gick runt lite. Köpte lite kläder till Alice och ett par linnebyxor till mig, för mina jag hade på mig sprack där bak så jag var ju nästan tvungen att ha nu. :P
När vi var klara där så for vi direkt till Brio här i Motala och gick runt o tittade lite och efter mycket om och om igen så köpte vi äntligen en bilbarnstol till grabben som kommer snart. :) Lika bra att passa på så har vi ju köpt allt iallafall.
Så snart har vi allt som man måste ha till den nye. Lite får den allt ärva men lite nytt måste den ju få också. :)
Nu så blir det att titta på tv lite med Alice och sen så blir det väl sängen för en annan också skulle jag tro. Är ju helt slut efter den här dagen.

Trevlig eftermiddag!!

God morgon!

Alice vakna väldigt tidigt imorse men försökte ligga kvar och dra sig så länge som möjligt men det fick jag inte så det var bara att gå upp.
Men man kan ju inte annat än vakna på bra humör när det är klarblått och solen skiner som bara den ute.
Idag blir det Busfabriken en sväng igen, det är ett bra sätt för Alice farmor att få träffa och umgås lite med henne för dom träffas ju inte allt för ofta. Vi bor så långt ifrån varandra så vi får försöka mötas lite halvvägs iallafall. Och Busfrabriken tycker ju Alice är hur roligt som helst. Jag frågade Alice igår om hon ville till Busfabriken och hon mötte mig med ett enda stort smile. :) Så då vet man ju lite att hon förstår ändå.
Malin ligger och sover ut lite nu medans jag är uppe med Alice, men ska väl alldeles strax gå in och väcka henne för vi ska ju möta min mor i Linköping vid 10-tiden. Så för att det inte ska bli alldeles för stressigt här hemma så är det lika bra att väcka henne i god tid.

Nej nu ska jag leka lite med Alice.

Trevlig morgon!

Mys mys och åter mys!

Så där då har Malin dushat Alice medans jag var tvungen att kasta i mig lite toast. Och nu har Alice även hunnit titta klart på Upsy Daisy. Så snart är det läggdags för henne men först är det ju unga mödrar på tv:n.
Sen så ska det bara bli en massa mys med älsklingen i soffan. Har köpt lite choklad, så det blir att svulla rejält ikväll. Är ju även greys anatomy eller hur det stavas sen ikväll. Måste ju titta på det också. :) Har gått och blivit en riktig serienörd sen jag träffade Malin. Innan det så hade jag inte tid med sånt för då var det bara bilen i huvudet på mig. Men får väl kalla det för tur att jag träffade Malin. ;)
Nej nu ska jag sätta mig i soffan igen.

Trevlig kväll!

Sent inlägg!

Det fick bli ett lite sent inlägg idag. Har inte orkat sätta mig vid datorn idag. Faktiskt första gången jag sitter här just nu.
Var iallafall iväg med Alice till dagis och direkt efter for jag till Ubbes bageri och köpte lite frukost. Sen åkte jag hem till Malin och dukade fram på vardagsrummet, och satte på en film på tv:n för filmen på datorn hann inte komma hem. Så vi satt och åt frukost i lugnt och ro tillsammans framför tv:n imorse och det är verkligen inte helt fel.
Sen när vi skulle hämta Alice på dagis så ringde svågern och frågade om jag ville följa med till Linköpings skroten för vi han skulle ha något till en bil. Så där har jag varit idag också.
Sen när jag väl kom hem därifrån så åkte vi upp till barnmorskan och kollade så allt var bra.
Och nu har vi äntligen kommit hem så nu ska vi bara ta det väldigt lugnt och njuta av detta underbara vårväder.

Trevlig eftermiddag!!

Riktigt slö!

Kvällen kom med stormsteg som vanligt. Riktigt mysigt med kväll när Alice har gått och lagt sig så man kan få spendera lite tid åt varandra utan att en liten står nedanför och ska vara med i mitten.
Man kan verkligen få slappna av lite och ta igen sig efter dagens alla påhitt.
Alice somna som en stock efter lite tv tittande och en flaska med välling.

Imorgon bitti blir det att följa Alice till dagis och sen hemmåt igen för att mysa med min underbara fru. Blir att ta det riktigt lugnt och kanske även kolla någon bra film. Blir väl att titta igenom ikväll på datorn vad det finns för filmer. :)
Kanske även kan bli en tripp till Ubbes bageri och köpa lite goda frallor till frukost. Dom lovar ju sol på väderleken imorgon med så det är ju bara att njuta.

Nej nu ska jag sätta mig och titta på tv med älsklingen lite.

Trevlig kväll på er och sov så gott!

Full i magen

Då har man hunnit med ganska mycket idag också.
Nu har jag hunnit vara ute och pillat lite med bilen, och medans jag höll på med den så kom Malin och Alice ut, så när jag var klar så travade vi iväg till lekparken en sväng. Där ville Alice åka lite rutchkana och gunga lite.
Sen så for jag och Alice iväg till Maxi för att köpa lite snus till lilla mig. :)
Och nu har vi precis ätit lite mat och idag fick det bli Varm smörgåstårta. Var verkligen hur gott som helst.
Nu ska vi ta och bänka oss framför tv:n för nu börjar ju Upsy Daisy igen. Sen så är det väl alltid något mer att titta på.

Och måste bara tillägga att Malins nya frisyr är ju jättefin. Mycket snyggare än förrut. :)

Trevlig eftermiddag!

Vilken bra dag!!

Har varit och skjutsat Malin till frissan nu och det har gått ett tag så hon är väl på väg tillbax hem nu.
Alice har sovit middag och hon sov iallafall en timma och det är väldigt skönt. Jag passade på att spela lite tv-spel medans hon sov men efter en timma så stängde jag av och tänkte gå in och kolla till Alice. När jag öppnade dörren så låg hon på mage i min och Malins säng och kollade på tv. Det var så ytterst gulligt att se. Men hon hade ju även gjort sina små underbara icke luktfria behov i blöjan så det var bara att byta den direkt.
Sen var det dags för lite lunch tajm och hon slängde i sig en hel burkmat och lite pure'. Och det är också ytterst ovanligt att hon bara vräker i sig så där. Så nu verkar det äntligen vända till det bra hållet.
Vädret bara fortsätter att vara helt underbart. Solen skiner och steker på riktigt ordentligt. Jag har till och med balkongdörren öppen och bara njuter av vårkänslorna som börjar bubbla upp i kroppen.

Nu ska jag sätta mig och vänta på att min helt underbara fru ska komma hem och visa upp resultatet efter en väldigt dyr tur hos frissan. Hoppas det blev bra för billigt var det absolut inte. Men hon måste ju få unna sig lite hon också. Hon får ju ändå gå runt och bära på våran stolle till son i magen.

Trevlig middag!!

Good morning!!

Morgonen kom med stormsteg då min kära dotter satt och sjöng i sängen klockan halv åtta imorse. Så det blev inte så lång sömn för mig, får väl skylla mig själv också för jag var ju tvungen att se klart matchen mellan Lhc-Skellefteå. Vilken skrällmatch säger jag bara. Men lite roligt ändå att det blir lite nya lag i slutspelet. Huvudsaken är ju ändå att Färjestad redan har gått vidare och det är ju skönt. ;)
Sitter här vid datorn och ser knappt skärmen för solen lyser in och bländar en totalt, men gud vad skönt det är. ÄNTLIGEN kanske våren har kommit. Nu har nästan all snö regnat bort och det är mest gräs som kryper fram utomhus. Känner redan att man börjar bli på bättre humör när vädret är så skönt.

Ska strax skjutsa ner Malin till stan för hon ska till frissan en sväng o klippa sig och färga håret. Så jag ska försöka söva Alice sen när vi kommit hem så hon får sova lite middag. Sen blir det lite käk för hennes del och vi måste ju även ut idag. Njuta av detta underbara vårväder. Får försöka passa på så gott det går ifall snön skulle få för sig att komma tillbaka.

Trevlig morgon på er alla!!

Vilken Paus!!

Då har man haft en liten paus från bloggandet. Känns ju inget vidare när man inte har något speciellt att skriva om. Har inte hänt så mycket och jag har inte haft någon större lust att skriva. Har haft så mycket mer att göra. Som igår så tog vi vara på dagen riktigt ordentligt faktiskt. Dammsög överallt och sedan så skurade vi i varje rum. Slet av alla sängkläder och hängde ut täcket och alla kuddar på balkongen. Tvättade alla sängkläder och en massa vanliga kläder. Var även ute och gick en promenad över en timma så Alice fick sova ut ordentligt i vagnen. Sen var jag och Alice även ute och lekte. Var mest blött och slaskigt i gräset men vill hon vara där och plaska så är det väl klart att man får offra sig lite. :) Finns inget så underbart som att se ungen springa runt och skratta och gotta sig. Hon har även börjat fråga vad en massa saker är och det är ju väldigt roligt.

Nu ska det iallafall bli bloggande för fulla rullar framöver. ;) Och det hoppas jag att ni läsare ser fram emot för jag har ju fått lite flera läsare nu på senare tid och det är ju alltid väldigt positivt.

Nu ska jag ta och springa in till Alice som sitter i badkaret och leker innan det är dags för Upsy Daisy. Hon verkligen älskar det programmet så lite får man väl offra sig innan det är läggdags för hennes del.
Sen ska jag försöka umgås lite med min underbara fru. Hon är verkligen menad för mig. Känner att jag har hittat min själsfrände. Det var väl iofs därför vi gifte oss. ;)
Det får vara nog för nu. :)

Trevlig kväll!

Besök!!

Då har man haft besök av elektrikern här. Han har satt in mätare i vårat proppskåp för att mäta och titta om det stämmer att vi förbrukar så mycket el som vattenfall säger. Så hoppas att det är fel på deras mätare för jag har då verkligen inte råd med 2000 i elräkningar.
Elektrikern ringde och sa att han kommer nu så jag öppnade dörren åt honom och då visade det sig att det var grannen. Så det blev mycket tjat och lite arbete för honom. Blir ju lätt så när vi har jämnåriga döttrar, då har man ju oftast ganska mycket att prata om.Men alltid trevligt med besök. ;)

Ska väl snart till att bli lite matlagning och idag har vi Pastapytt på menyn. Har tjatat lite på Malin för att vi ska laga det. Det var inte igår vi åt det och det är så förbannat gott. Tyvärr har ju Malin fått lite avsmak för vissa maträtter nu under graviditeten. Men det är ju sånt man får leva med. Det kommer ju ändå något fint i slutändan.

Ikväll blir det att titta på Sveriges värsta bilförare igen. Klockrent tv program enligt mig iallafall. Det visar ju bara vart Sverige är på väg när man släpper ut sådana iq-befriade människor på vägarna.

Ha de gött!!

God morgon!

Ja det måste faktiskt säga. Sovit som en ängel inatt fakttiskt. Men tyvärr vaknar man upp till ännu mer snö ute. Helt vitt ute när jag vaknade och tittade ut. Jag förstår inte vart våren har tagit vägen.
Jaha idag så blir det att skjutsa ner Malin och Alice till stan för dom skulle träffa en kompis där. Jag själv får åka hem och städa lite. Börjar nästan se ut som ett bombnedslag här hemma tycker jag. Så idag blir det att vara en duktig man i huset. ;)

Trevlig förmiddag!


Tillbaka hemma igen!!

Sådär då har man äntligen kommit hem igen. Tog lite längre tid hos tatueraren än planerat. Skulle ju bara åkt dit och skissat upp svalan med mer. Men då var det en kund som inte dök upp så då fick jag sätta mig i stolen och vi körde vidare. Men långt ifrån klart än. Ska ju som sagt bli hela armen så småningom men man kan ju inte ta allt på en gång. Fick avbryta idag för att jag dels vätskade så mycket så färgen inte fastnade som den skulle och att jag började få så ont.
Får tacka Pulse Tattoo så hemskt mycket för allt. Kika gärna in på hans hemsida och kolla runt lite.
www.pulsetattoo.se




Som sagt inte klart än men kommit en bit på vägen iallafall.

Sådär!!

Precis kommit innanför dörren. Har varit iväg och skjutsat iväg Malin på ett ärende. SÅ jag och Alice har varit på Maxi och köpt snus. Alice var så duktig så. Hon gick in på Maxi själv bredvid mig och stog och väntade så snällt medans jag betalade. Sen gick vi och skulle ta ut snuset i en automat och Alice hjälpte så snällt till att lägga i biljetten. Sen gick hon så snällt bredvid mig ut igen så. Annars brukar hon bara springa iväg hela tiden och inte lyssna ett dugg på att hon ska stanna. Så hon gör iallafall framsteg. :)


Idag runt ett tiden sen så sticker jag väl iväg till tatueraren en sväng "Pulse tattoo" och diskuterar fredagen.
Annars idag vet jag faktiskt inte vad som ska hända. Blir väl att försöka leka lite med Alice sen. Laga mat och alla andra vardagliga sysslor.

Trevlig förmiddag!

Monday night!!

Kollade på Transporter 3 förrut som sagt och den var helt okej. Men absolut inte lika bra som dom andra första två. Känns som man bara slänger ihop något mest för att det ska bli en uppföljare. Men den var ju helt klart godkänd som sagt.



Har ju även haft Alice på dagis idag och det gick kanonbra idag. Hon hade blivit lite trött när hon varit där så hon låg ute i vagnen och sov i solen när vi kom. Riktigt avis blev jag på henne för det såg så underbart ut.
Idag kan man ju absolut inte klaga över vädret. Solen har skinit precis hela dagen och det har varit riktigt skönt att vara ute.
Jag och Malin passade även på att åka till Maxi och handla medans Alice var på dagis så man har väl hunnit med lite nytta också.
Ikväll blir det att titta på Familjen Annorlunda som vanligt på måndagskvällarna.

Imorgon får vi väl se vad som händer. Har ingen aning just nu. Kanske blir att åka en snabbis till tatueraren och diskutera hur vi ska fortsätta på fredag då jag ska göra färdigt tatueringen på armen. Lägga i färger och ska även göra en svala på insidan av armen. Så lika bra att åka dit lite innan det är dags så han hinner skissa upp vad jag ska göra och förbereda sig så det bara är att sätta igång direkt när det är dags.

Ha det så bra och sov så gott!







God morgon!

Nu har jag precis kommit innanför dörren här hemma. Har skjutsat Malin till vattengympan och Alice var tillräckligt frisk för att åka till dagis. Så hon får vara där ett tag nu. Jag ska sätta mig och titta på Transporter 3 nu tänkte jag. Passa på att titta på film medans det är såpass lugnt här hemma.
Sen ska jag iväg och hämta Malin när hon är färdig så vi kan åka och handla lite.

Trevlig morgon!!

haha jag säger då det!!

Ja herregud. Jag och Malin har suttit och kollat på Wipe out och jag höll på att garva ihjäl mig. Fy vilket roligt program. Skulle ju vara helt galet roligt och få möjligheten att få pröva dom banorna. Man måste ju få oerhört ont också men gud vad roligt det var.

Har även lagt Alice och hoppas verkligen att hon sover bra inatt för idag har hon ätit hur mycket som helst nästan. Så om hon inte sover inatt så får det bli uteslutningsmetoden. Då sover hon ju inte dåligt pågrund av att hon är hungrig iallafall. Vi prövade ju inatt att ge henne en flaska men hon ville inte ta den.

Imorgon bitti blir det att skjutsa iväg Malin till vattengympan igen och förhoppningsvis Alice till dagis, får hoppas på att hon inte snorar allt för mycket imorgonbitti bara.
Så under tiden dom är iväg så blir det att slå på en bra film och bara sjunka ner i soffan.
Nej nu ska jag ta och titta på Sanningens ögonblick.

Sov så gott!!

Nej men fyy!!

Här trodde man verkligen att våren ÄNTLIGEN hade kommit det kan man ju lätt konstatera att den hade inte riktigt lust att kika fram riktigt än. Det snöar ju för fullt ute. Det är ju riktigt synd att det inte kan snöa så här på julafton så man kan få ha en riktigt fin vit jul någon gång.
Jag som hade vårstädat bilen och allt. Dammsugit och torkat av allt och även tvättat den utvändigt. Helt i onödan just nu.

Men som sagt kan ju inte bara skriva och klaga ett helt inlägg. Har varit iväg med Malin och Alice till Maxi en sväng som vanligt. :) Passa på för att få Alice att sova lite middag också. Så vi tog en liten omväg för promenadens skull också. Riktigt skönt faktiskt. Är ju aldrig fel med lite frisk luft heller.
Helgen har förövrigt varit relativt lugn. Varit iväg och fart lite men inga större händelser.

Trevlig middag!

Inte en natt till!

Igår gick vi in och la Alice och hon somna som en stock och sov jättebra ett litet tag. Sen började hon gnäll så vi fick springa in och ut hela kvällen. När vi gick och la oss börja hon vakna ännu mer och var lite täppt i näsan. Så efter ett litet tag till hitta vi näsdropparna och fick i henne. När det väl var avklarat så försökte Malin natta henne återigen, men varje gång när Alice precis somnat så vakna hon och skrek. Ungefär så har det hållt på hela natten.
Imorse gick jag upp med Alice vid 8:a tiden så Malin iallafall fick ta igen sig. Så nu ligger Malin och sussar kudden så mysigt så.
Angående melodifestivalen igår måste jag nog nästan säga att det var dom rätta som gick vidare iallafall.
Nej nu är det snart frukost.

Trevlig morgon!

Slapptajm!!

Då har vi hunnit äta lite varm smörgåstårta också. Hur gott som helst verkligen. Malin som är mästerkocken i huset. Men mitt i matlagningen så konstaterade vi att det fattades en ingridiens till maten så fick fara iväg till Maxi återigen och köpa det innan vi kunde göra färdigt. Nu sitter vi och tittar lite på Nalle Puh med Alice. Har precis slagit över från hockeyn där hv71 vann med 7-0. Lite pinsamt i en slutspelsmatch att bli slagen med dom siffrorna måste jag ju säga.
Ikväll blir det att kolla på andra chansen på Melodifestivalen en sväng. Hoppas att det kanske kan vara något att ha. Äta lite gott också kanske det blir. Vi får väl se.

Ha en ordentligt trevlig lördagkväll!!

Skön lördag!!

Då har vi varit iväg till stan och kollat lite på både vagn och barnstol till den lille som kommar snart!
Vi har också varit iväg till Maxi och köpt lite fikabröd med mer. Så vi kan ta oss en mysig liten fikapaus här hemma. :)
Jag och Alice har suttit och ätit glass för fulla lass i soffan och tittat på tv. Men efter ett tag kom Malin och smakade lite också så vi har haft som en liten familjehög i soffan om vem som först får tag på glassen i skålen. :)
Ska väl snart ta och laga lite käk så vi får i oss lite nyttigt också. Får nog bli varm smörgåstårta. Nyttigt vet jag inte men gott som fasiken är det iallafafall.

Trevlig middag på er!

Bläää!!

Blä för denna natten alltså. Alice har varit som ett yrväder inatt. Vägrar att sova. Vaknade vid fyra inatt och låg och klappade händerna och sjöng o grejjer. Förstår inte vad detta ska vara bra för? Hon som alltid har sovit så bra annars.
Idag ska vi ner till stan och kolla lite. Ska kolla efter bilbarnstol till den lille. Allt börjar bli så stressigt nu tycker jag för nu är det ju inte så länge kvar. Tycker tiden bara rinner iväg. När vi väntade Alice gick tiden jättesakta men nu så tycker jag inte det är länge sen alls sen vi plussade.
Nu har vi också ätit frukost. Fick bli att åka iväg till Ubbes bageri igen och köpa frallor. Kan ju inte bli bättre än nybakade frallor till frukost.

Trevlig morgon!

Back home again!!

Då var man äntligen hemma igen efter en väldigt massa farande.
Varit in till linköping och köpt en vagn till Alice. Så nu får vi väl hoppas att både Alice och Malin är nöjda här hemma. ;)
Sen fick det bli en tur till Max, det är nästan ett måste när man var i Linköping. Synd att det inte finns i Motala. När vi kom dit så sa hon att vi varit där så ofta att vi fick ett klubbmärke så vi kan få en gratis dipp. :) trevligt med sådan personal iallafall så dom inte är toksura som det kav vara på vissa ställen.
När vi väl kom hem till Motala så var jag tvungen in på Maxi för att få mig lite godis till ikväll, för det är ju ändå fredag. :) En fredag utan godis, det funkar bara inte.
Ska sätta mig och kolla lite på Miami Ink nu och umgås lite med familjen.

Ha en riktigt trevlig och framförallt mysig fredagskväll!

Hallå!!

Då har man varit och hämtat Malin och Alice. Har hunnit varit ute och dammsugit bilen och vårstädat den lite. Bilen är från 88:a men hittade original tillbehör i den så som verktyg i en låda och dylikt som "aldrig" har använts så det är som nytt. Tycker det är lite roligt att hitta sånt för då är det ju lite historia i den också.
Ska iallafall iväg och titta på en ny vagn till Alice snart så får väl se om vi hittar någon som passar dom två flickorna här hemma. Annars blir det som vanligt väldigt lugnt här hemma.
Får väl se om man hittar något på tv:n att titta på för lets dance är jag desvärre inte intresserad av.
Det var väl det för nu. :)

Hej så länge!

God Morgon!!

God morgon får man väl säga iallafall. Alice har väl varit som vanligt inatt igen. Fick absolut inte ligga bredvid henne inatt heller. Så fick bli att byta plats med Malin igen. Men annars har hon sovit relativt bra förutom hennes uppvaknande klockan 3 inatt. Vet inte vad som tog åt henne, hon måste ha trott det var morgon eller något.
Har iallafall skjutsat iväg Malin till vattengympan och Alice till dagis. Så nu sitter jag själv här hemma. Ska sätta mig och titta på någon film tänkte jag nu när jag är ensam. Passa på att njuta av tiden.

Hej så länge

Malins ultraljud!!



Var ju tvungen att lägga in bilden på sonen som snart kommer också. :)

Ute och bada!

  





Så såg det iallafall ut när vi var ute en sväng. :)

Kväller!!

Idag känns det som den segaste dagen på året tycker jag.Har inte funnits alls mycket att hitta på. Var iväg med Malin förrut som sagt. Sen så for vi iväg och handlade åt hennes far då stackarn åkt på ryggskott. Efter det for vi hem och satt och ugglade ett tag, men vi tyckte det gick så segt så då for vi ut med Alice en sväng så hon fick gegga runt i sandlådan som var mer utav en pool nästan. Men roligt hade hon iallafall, och det är ju huvudsaken. Får ju inte glömma att Malin har gjort våfflor idag också. Så våfflor med glass fick det bli till mat idag. :) "Tack älskling för en riktigt god middag idag" Nu på kvällen så blir det att bänka sig framför tv:n för att titta på Sveriges värsta bilförare. Tycker programmet är klockrent alltså. Jag garvar ihjäl mig varje gång jag tittar på det.
Jaha det var väl det.

Trevlig kväll!!

mysigt!

oj vad mysigt jag och Alice har det nu. Har varit iväg och skjutsat Malin till ultraljudet nu och jag och Alice sitter här vid datorn och tittar på lite filmer. Hon sitter och ska kramas hela tiden. Ska väl sätta oss och kolla lite på barnkanalen nu istället. Får väl sitta där och mysa tills mamma Malin kommer hem. Sen blir det lite handla tror jag.

Hej svejs!!

What a night!

Oj oj vilken natt det har varit. Först igår kväll så sov Alice som en ängel. Och jag tänkte jag skulle vara lite snäll mot Malin och sova bredvid Alice så Malin kan få sova iallafall. Men det tog inte lång tid tills Alice vaknade och skrek helt hysteriskt och jag kunde verkligen inte lugna ner henne. Hon bara skrek när jag tog i henne så det fick bli att byta plats med Malin ändå. Ddå blev hon lite lugnare men fortfarande inte bra så då fick vi lägga henne imellan oss i våran säng. Och så fort Alice har fått kroppskontakt med mig har hon bara gnällt. Så jag duger verkligen inte på nätterna. 

Idag ska jag skjutsa iväg Malin på Ultraljud så får hoppas att det går bra. Kan tyvärr inte följa med in och kolla för Alice kan nog inte hålla sig lugn så länge. Lite svårt för henne att sitta still och inte förstå vad som händer. Kan delvis hålla med henne för så roligt är det ju inte att titta på något som man inte riktigt ser vad det är.
Idag är det riktigt mulet och blåsigt ute så idag blir det nog ingen utgång iallafall.

Trevlig morgon på er alla

Hallå!!

Hej hopp hallå alla glada.. Idag har vi varit ute och lekt lite med Alice i slasken. Allt var så blött så vi var bara ute en liten sväng sen så fick vi gå in så hon fick sig lite mat i magen. Och nu ligger hon och sover middag så jag och Malin ska passa på att titta på Andra Avenyn på datorn eftersom det börjar en ny säsong desperate housewifes ikväll så får vi lösa det på detta sättet iallafall. :)
Idag ska det bli så lugnt det bara kan bli. Känner mig inte så allt för pigg idag så det får bli en slappdag på soffan. Ögonen bara vill trilla igen på mig så kanske kan bli en liten powernap en snabbis också. :)

Fin dag idag. ;)


Slö!!

Man blir ju lätt lite slö framåt kvällen måste jag bekänna. Har varit runt och fart hela dagen känns det som. Var ju ner till stan och fixade till Malins halsband så nu blev det som nytt igen. :)
Ute snöar det för fullt och har gjort hela dagen nu. Så nu har det nog kommit minst en decimeter. Jag som trodde våren hade kommit med smygsteg men icke. Så nu får det väl bli att ta fram pulkan igen och fördriva tiden ute med Alice igen. Hon tycker ju allafall att det är roligt, och det är ju huvudsaken.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad som händer, det blir nog pulkkörning för fulla drag som sagt. Annars har jag ingenting inplanerat.
Jag börjar bli riktigt sugen på att flytta från Motala nu. Finns ju ingenting som håller mig kvar här. Min släkt har flyttat, jag umgås knappt med någon av mina kompisar längre, jag har inget jobb. Vill bara bort härifrån nu är så trött på denna stad.
Jag klara att flytta härifrån ett tag, flyttade då till Linköping ihop med en kompis i ett halvår. Och så mötte jag ju Malin sen och då blev det bara till att flytta tillbaka till Motala igen. Men nu vill jag ta mitt pick och pack och flytta härifrån. "Med familj" så ni inte missförstår. ;)

Trevlig kväll

Fullt upp !

Då var det dags för måndag återigen.. :) Slänger oss upp ur sängen på med kläder på Alice och i med en flaska välling till henne. Sticker ut till bilen och skjutsar iväg Malin till vattengympan och sen iväg med Alice till dagis. Sen åkte jag och hämtade Malin igen lite senare och vi gick till stan och kollade lite. Efter det var det dags att hämta Alice igen vid lunch men vi stannade till på Ubbes bageri och köpte lite frallor så vi kunde lyxa till det vid frukost. :) Och nu ska vi ner till stan igen och kolla om vi kan få byta Malins halsband hon fick av mig för det har blivit helt knasigt efter att hon badade förrut.
Oj oj vilken morgon. Men skönt att man kan ha något att göra istället för att bara sitta på det berömda arslet. ;) Snöa har det börjat göra ute också. Men nu hoppas jag faktiskt inte att det lägger sig för nu är jag trött på den. Hoppas att våren kommer snart med stora steg. :)

Trevlig fortsatt Måndag!

Eftermiddag!!

Så där då har man ätit också. Riktigt gott var det. Fick ju även i Alice lite mat efter lite kämpande. Hon är verkligen inte matglad längre. Förstår inte varför för hon har ju alltid varit så glad i mat annars. Ätit nästintill allt hon kommit åt. Men inte nu för tiden.
Vad kan man göra en söndagkväll som denna egentligen? Finns ju ingenting på tv:n att titta på heller. Jag har aldrig gillat söndagar för då vet man att det inte är länge kvar tills man ska upp och jobba. Och det är oftast stängt överallt. Det finns "oftast" ingenting att göra heller.


Lite bus har vi allt hunnit med också.. :)

Söndags tråk!!

Och då har det blivit söndag och det är ju alltid lika tråkigt. Man har ingen ork eller fantasi att hitta på något. Så jag gick in och rakade av mig håret. :) Malin och Alice satt och målade lite under tiden och sen for Malin in i dushen. Så då fick jag ta över att låtsas vara konstnär så Alice har någon att se upp till.. ;)
Blir väl snart till att laga lite mat och det blir som vanligt väldigt lättlagat på söndagar så på dagens meny står det
Köttfärsås och spagghetti.
Annars har helgen som sagt varit väldigt lugnt och sansad. Ganska skönt att ta det lugnt också. Man orkar ju inte alltid hålla igång.
Jag och Malin har funderat lite på vad man skulle kunna hitta på med Alice förutom Busfabriken och simhallen där vi har varit nu. Så skulle gärna ta emot lite förslag över vad man kan hitta på med henne. Om det nu finns något roligt att göra i Östergötland. Kålmården blir det när det blir lite varmare iallafall och sen blir det nog lite fler roliga utflykter i sommar nu när Alice kan uppskatta vad man gör. Men nu när det är kallt så finns det väl inte så mycket man kan göra?
Tack för förslag. :)

Have a nice Sunday

RSS 2.0